Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Vodeni ogledi po Mariboru

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Če želite spoznati Maribor ali podeželje Pohorja in vinorodnih gričev Slovenskih goric podrobneje, v družbi domačina ali pač nekoliko drugače, vas lahko na raziskovanje popeljejo naši odlični turistični vodniki!

Informacije in rezervacije

Voden ogled je zanimivejši

Že res, da je zanimivo pohajkovati samostojno, pa vendar, marsičesa sam sploh ne opaziš! Saj še marsikateri rojen Mariborčan kdaj presenečen zre navzgor, na umetelno okrašeno fasado hiše, ki je ni opazil nikoli doslej! Da je prav v tisti hiši prebival znameniti slovenski mož, pa se mu še sanja ne. In zgodbe o možiclju pod baldahinom in o gradu na Piramidi tudi nikoli ni slišal ... Ogled mesta z vodnikom vam lahko da veliko več!

Turistični vodniki vam bodo na vodenem ogledu ali izletu postregli z odličnim poznavanjem mesta in celotne destinacije Maribor - Pohorje. V mestu vas bodo seznanili s ključnimi znamenitostmi in zanimivostmi s področja zgodovine, umetnosti, kulturnega in družbenega življenja. Pot bodo popestrili z zgodbami s srednjeveških uličic in nasuli drobnih cvetk, ki bi vam sicer ostale prikrite. Seveda bodo vodenje prilagodili vašim željam. 

Organizacija vodenih ogledov

Organizator vodenj je TIC Maribor.

Informacije in rezervacije