Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Športno aktivna doživetja Maribora!

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Športno aktivna doživetja Maribora!

Maribor nosi laskavi naziv »Evropsko mesto športa 2018« in je prizorišče vrhunskih športnih dogodkov, ter raj za vse ljubitelje športa, posebej tistih željnih aktivnosti v naravi.

Vabijo vas številne kolesarske in pohodniške poti od enostavnih do zahtevnih, od tistih, ki vodijo po gozdnih poteh, od športnih do družinskih - možnosti je neomejeno! 

Odpravite se na Dravsko kolesarsko pot, kjer vas bo prevzela privlačna raznolika pokrajina, ki ob kolesarskih užitkih nudi sijajne razglede. Na voljo so vam tudi izposojevalnice električnih koles – »OVENTURA« in »KULeBike« ter paketi zanimivih tematskih kolesarskih poti za družine, pare, skupine prijateljev in posameznike.

Za vse, ki se želite naužiti mirnega, zelenega okolja in odkrivati naravne lepote, se lahko odpravite na številne pohode; po Lovrenških jezerih, na Črno Jezero, po prvi mednarodni poti nordijske hoje med vinogradi - Vinotour ali pa na kolesarjenje po Poti Stare trte in doživite ter okusite bogato tradicijo Maribora.  

»Športanje« v Mariboru je tudi adrenalinsko doživetje!

Vsi željni adrenalina boste v Mariboru našli svoj kotiček s pestrim naborom aktivnosti, pri katerih lahko neizmerno uživate in kljubujete različnim izzivom. V Bike Park Pohorje  se spustite po gorski adrenalinski stezi v dolino!

V vročih mesecih je poskrbljeno tudi za številne vodne aktivnosti in hitro ohladitev v vodi. Ste se že popeljali s Supom? V destinaciji Maribor-Pohorje imamo tudi PRVI slovenski »full-size wakepark«-Wakepark Dooplek; za tiste  z manj adrenalina pa Drava Center z mestno plažo ponuja kopico zabavnih in rekreativnih doživetij ob Reki Dravi.