Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Varovanje zasebnosti

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Izvajamo vse za maksimalno zaščito vaših osebnih podatkov.

Številne digitalne komunikacije, ki smo jih razvili v zadnjih desetletjih, so vključevala orodja, ki bi lahko posegala v Vašo zasebnost. Da bi to onemogočili, smo na Zavodu za turizem Maribor Pohorje uvedli pomembne ukrepe z namenom omejevanja teh orodij in omogočanja, da sami izbirate, kaj sprejmete in kaj ne.

Spletna stran maribor-pohorje.si: brez piškotkov za osebno identifikacijo

Na spletni strani ne uporabljamo piškotkov ali drugih načinov vaše osebne identifikacije. Avtomatsko zbiramo le splošne podatke uporabe, ki jih ni možno povezati z vami ali vašim brskalnikom, oziroma napravo, s katero dostopate do naše spletne strani:

 • odpiranje spletne strani in zaključek nalaganja v brskalniku
 • povezava, ki je odprta
 • klike na gumbe (všečnost, meni, iskanje, deljenje, izpolnjevanje obrazcev)
 • aktiven čas na strani
 • velikost okna
 • zapiranje strani
 • vir (če ste spletno stran odprli s povezavo iz naših oglasov ali elektronske pošte)

Podatke shranjujemo v bazi podatkov na najetem varovanem strežniku in na osnovi podatkov ugotavljamo le uspešnost posameznih kanalov komuniciranja za doseganje nam pomembnih ciljev.

V kolikor se vam med obiskom na naši spletni strani namestijo piškotki tretjih pravnih oseb (Google, Facebook,...), je to mogoče iz naslednjih razlogov:

 • našo spletno stran ste obiskali pred 25.5.2018 in brskalnik je shranil piškotke za čas, ki je bil takrat opredeljen v skripti (običajno 2 leti od obiska)

V takšnem primeru vam priporočamo, da izbrišete zgodovino vašega brskalnika in tako poskrbite za varnost v širšem kontekstu, saj boste izbrisali piškotke še na drugih mestih, ki vam lahko sledijo.

 • na spletni strani se v vsebini nahaja okvir tretje strani (YouTube video, okvir družabnega omrežja), ki namešča piškotke

V takšnem primeru vas prosimo, da nas o tem obvestite preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Večina naše strani ima nastavljeno skripto, ki bi morala preprečevati nalaganje takšnih okvirjev brez vašega posebnega dovoljenja. 

Seznam prijavljenih na elektronske novice

V kolikor se prijavite na elektronske novice (članke) preko obrazcev na naši spletni strani, je obvezen podatek le elektronska pošta. Ob prijavi se v podatki shranijo v:

 • baze podjetja Mailchimp, ki skrbi za delovanje sistema
 • bazo našega strežnika, kjer ohranjamo naslov za primer napak v delovanju sistema Mailchimp

Po prijavi prejmete elektronsko pošto za potrditev. V kolikor ne potrditev vpisa v seznam prejemnikov, se vpis izbriše iz baze Mailchimp, v naši bazi ostane zaradi preverjanja morebitnih zlorab vašega naslova v prihodnje.

Iz sistema Mailchimp se lahko odjavite ob prejemu kateregakoli sporočila z vidno in izpostavljeno povezavo za odjavo.

Če želite izbris iz naše baze, nam lahko posredujete vašo zahtevo na kakršenkoli način in bomo to izvedli v roku 2 delovnih dni.

Baza poslovnih partnerjev

Podatke o vašem podjetju in kontaktnih osebah hranimo v naših adresarjih v programih za elektronsko komunikacijo (MS Outlook) in skupni bazi kontaktov v Google oblaku. Hranimo le poslovne podatke kontakta za namene komunikacije in sodelovanja.

Če želite izbris iz naše baze, nam lahko posredujete vašo zahtevo na kakršenkoli način in bomo to izvedli v roku 2 delovnih dni.

Osebni adresarji

Za elektronsko pošto in stike uporabljamo Microsoft Outlook. Vaši kontaktni podatki za namen sodelovanja so shranjeni v adresarjih tega programa posameznih zaposlenih in se sinhronizirajo s skupnim adresarjem, shranjenim v Google Contacts.

Če želite izbris iz naše baze, nam lahko posredujete vašo zahtevo na kakršenkoli način in bomo to izvedli v roku 2 delovnih dni.

Kontaktna oseba

V primeru zaznanih težav ali vprašanj je za shranjevanje in varovanje vaših osebnih podatkov zadolžena Monika Jurišič Hlevnjak na telefonski številki +386 (0)2 234 66 21.